top of page

vr 12 apr

|

Helmond

FRAASIE & NESIM

In samenwerking met enkele jongeren én met de LEV Groep organiseert De Cacaofabriek een speciaal programma voor jongeren met een show van Gelukzoekers.

FRAASIE & NESIM
FRAASIE & NESIM

TIJD EN LOCATIE

12 apr 2024, 19:30

Helmond, Cacaokade 1, 5705 LA Helmond, Nederland

OVER HET EVENEMENT

In samenwerking met enkele jongeren én met de LEV Groep organiseert De Cacaofabriek een speciaal programma voor jongeren met een show van Gelukzoekers. Raasie en Nesim zijn geen onbekende van elkaar. Naast hun samenwerking voor Supergaande zijn ze ook samen opgegroeid in hartje Zeeland. Omdat muziek een gedeelde passie is focussen de twee artiesten zich nu op een nieuw hoofdstuk: ze bundelen hun krachten en vormen een DJ duo.

Tijdens deze unieke act kan het publiek niet alleen van de beste beats maar ook van het live entertainment genieten.''Van wie is deze beat?' - Deze woorden aan het begin van talrijke grote hits zijn voor velen niet onbekend. Hierachter schuilt de 28-jarige producer, songwriter, DJ en topliner Fraasie. Fraasie produceerde voor verschillende artiesten waaronder Bilal Wahib, Boef en Lijpe. Hits zoals Tigers, Meli Meli en Slapend Rijk scoorden miljoenen streams. Buiten de muziekwereld is hij te zien op het bekende YouTube-kanaal Supergaande. Deze video's hebben bijna één miljoen views.

Nesim El Ahmadi begon zijn carrière als presentator bij BNN en deed vervolgens een aantal andere presentatieklussen. Daarnaast bracht hij een megasessie uit bij het BNN-platform 101Barz en presenteerde hij het onlineprogramma Platenbazen van Radio 538. In 2016 richtte hij Supergaande - waar Fraasie ook bij zit - op. Dit is één van de populairste YouTube-kanalen van Nederland. Daarnaast is hij dit jaar on tour met zijn eigen theatershow ‘Taboe’. Fraasie en Nesim zijn geen onbekenden van elkaar. Naast hun samenwerking voor Supergaande zijn ze ook samen opgegroeid in hartje Zeeland. Omdat muziek een gedeelde passie is, focussen de twee artiesten zich nu op een nieuw hoofdstuk. Ze bundelen hun krachten en vormen een DJ-duo. Ook hebben ze samen een live podcast show.

Tijdens de show In De Cacaofabriek kun je niet alleen van de beste beats, maar ook van het live entertainment genieten én gaan de heren in gesprek met het publiek over onderwerpen die hen bezighouden. Overal waar Fraasie en Nesim zijn is het feest.

Meer info en tickets

DELEN!

bottom of page