top of page

za 13 jul

|

Helmond

Helmond Open Air

Ja! Hoe gaaf is dat?! Helmond krijgt een eigen metalfestival! Hellmond Open Air, hell jawellllll! Loud Noise en De Cacaofabriek slaan de handen ineen voor een nieuw open air festival in Helmond. En wat voor een! In een tijd waarin de deathcore slams en oorlogsmachines van onder andere Zweedse metal

Helmond Open Air
Helmond Open Air

TIJD EN LOCATIE

13 jul 2024, 14:00 – 23:00

Helmond, Cacaokade 1, 5705 LA Helmond, Nederland

OVER HET EVENEMENT

TICKETS!

Life of Agony Life Of Agony raast sinds het debuut 'River Runs Red' nog steeds lekker door en slaat komende zomer daarbij Helmond niet over. Dat wordt weer heerlijk bangen en springen op hits als 'This Time', ''Lost at 22' en ‘Weeds’.

Dog Eat Dog  Een feest der herkenning gaat het zeker ook worden bij Dog Eat Dog. Zij zullen een ‘All Boro Kings’- set ten gehore brengen, met alle hits die jij kent en ook graag wil horen. If These Are Good Times? Nou, dat weten wij wel zeker!

Pro-Pain Gary Meskil zou je kunnen kennen van de Crumbsuckers, maar bij het grote publiek is de sympathieke Amerikaan sinds begin jaren ‘90 vooral bekend met zijn band Pro-Pain. Metal met hardcorerandje? Of hardcore met een metalrandje? Het zal er maar net aan liggen wie je het vraagt. Waar iedereen het over eens is, is dat met ‘Foul Taste Of Freedom’ een dikke basis werd gelegd voor het daaropvolgende succes. ,,There was death on the dancefloor, from the heavy connection of the Pro Pain sound”. We gaan het zien!

Vengeance Do you hate hardrock? Guess you’ve never seen… Vengeance! Er was een tijd dat je bij iedere hardrock/metal show wel minstens één shirt zag met die opdruk. En het is ook onmogelijk om de aanstekelijke hardrock van Vengeance te haten. Ze bestaan inmiddels alweer veertig jaar, maar Leon Goewie en kornuiten maken er nog steeds een feest van.

Living Colour Het New-Yorkse kwartet Living Colour combineert metal, rock en hiphop tot een geheel eigen geluid. De band is bekend van hits als 'Love Rears Its Ugly Head', 'Glamour Boys' en 'Cult of Personality'.  Destruction Het Duitse Destruction vervangt de band Metal Church. Destruction zorgt voor een echte Old-School Thrash-set.  Dio The Memorial Concert De band - de top van de Nederlandse hardrock en metal - brengt een ode aan de man met de grote stem: Ronnie James.  Fatburger De Brabantse mannen van Fatburger spelen een set hardrock en metal classics.

DELEN!

bottom of page