top of page

vr 22 mrt

|

Helmond

helmond viert hollands

Helmond gaat voor Hollands! Een hele avond Nederlandstalige muziek in onze popzaal! We hebben een mooi programma samengesteld, waarbij de liefhebbers van Nederlandstalige muziek ongetwijfeld aan hun trekken gaan komen.

helmond viert hollands
helmond viert hollands

TIJD EN LOCATIE

22 mrt 2024, 20:30 – 23:30

Helmond, Cacaokade 1, 5705 LA Helmond, Nederland

OVER HET EVENEMENT

Helmond gaat voor Hollands! Een hele avond Nederlandstalige muziek in onze popzaal! We hebben een mooi programma samengesteld, waarbij de liefhebbers van Nederlandstalige muziek ongetwijfeld aan hun trekken gaan komen.

We starten de avond met een optreden van Stanley Hazes, geboren in Den Haag maar al jaren woonachtig in Helmond. Stanley komt uit een muzikale familie. Als kleine jongen was hij al veel op pad met zijn neef André Hazes. Hij groeide op met zijn muziek en heeft samen met André heel wat discotheken, cafés en evenementen door heel Nederland bezocht. Donny Ponsen heeft het zingen met volkszanger Rinus Ponsen als vader (tevens tekstschrijver van ‘Kom Schatje Kom’) met de paplepel ingegoten gekregen. De grote hit van Donny kwam in januari 2020 met 'Drink Rode Wijn'. Dit nummer werd door Nederland met open armen ontvangen en zit dan ook al ruim over de 6.5 miljoen streams op Spotify. De nieuwste single van Donny Ponsen is opnieuw een succes. De prachtige plaat 'Voor Één Kus Van Jou' is een heerlijk zomers nummer waarin duidelijk de eigen sound van Donny naar voren komt. En van die sound kun je in de toekomst nog veel meer gaan verwachten! Senna Willems behoeft in haar thuishaven natuurlijk nog nauwelijks een introductie. Het levenslied zit in Senna’s bloed. Al van kinds af aan zingt ze mee met André Hazes en andere Nederlandstalige artiesten. Senna weet al op jonge leeftijd meerdere talentenjachten op haar naam te zetten en is sindsdien een graag geziene artiest in het live-circuit. Senna behaalde in de finale van het televisieprogramma 'We Want More' een knappe tweede plaats. Ze maakte diepe indruk op André Hazes, Davina Michelle, Henk Poort, Ali B en Trijntje Oosterhuis. Haar grootste droom kwam daarna uit toen ze werd uitgenodigd om te zingen tijdens Holland Zingt Hazes in de Ziggo Dome. Afsluiter van de avond is Henk Dissel. Henk zijn stijgende bekendheid en podiumtalent ontging ook de Toppers niet en zij nodigden hem in 2012 in een stijf uitverkochte Amsterdam ArenA uit. Met zijn tot de nok gevulde tourschema en een constante productie van top-100 singles mocht hij in 2014 de BUMA NL Award voor het ‘Grootste Talent’ ontvangen. De singles ‘Dansen’, ‘Rood Fruit’, ‘Alle Hoeken’, ‘Vlinderslag’ en ‘Stap Voor Stap’ kent inmiddels iedereen, getuige de miljoenen streams. Na deze krachtige lancering moest vanzelfsprekend een debuutalbum volgen, '

DELEN!

bottom of page